Site Logotype

Henna Brows / Brow Shaping

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Dan raden wij Henna brown zeker aan. Daar waar gewone verf na een tot twee dagen van de huid verdwenen is kan wenkbrauwhenna  vijf tot veertien dagen op de huid blijven zitten. De wenkbrauwhaartjes blijven 4-6 weken geverfd.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm.

ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN BROW HENNA?

Jazeker, het merk waar FaceTime Beek mee werkt, is er in Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Wij bespreken daarom goed van tevoren wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

WANNEER ZIJN HENNA BROWS AF TE RADEN??
  • Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
  • Als je zwanger bent
Allergie?

Heb je vaker last van een allergie? Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna, adviseren wij om altijd eerst een testje te doen. Wij brengen dan een beetje hennapasta op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Hoe verzorg ik mijn Henna brows?

Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

Foto’s bekijken van onze behandelingen? Ga naar onze instagram of facebook