Site Logotype

Cupping Gelaat & Decolleté

Deze behandeling is een echte workout voor uw huid. 

Deze behandeling zorgt voor een echte booster. En een betere doorbloeding, hierdoor gaat de celstofwisseling sneller. De cellen krijgen meer zuurstof en worden getriggerd tot de aanmaak van collageen.

Voordelen van Cupping :

Lifting, ontgiftend, strakkere contouren, betere doorbloeding !

Tijdens de behandeling :

  • Reiniging van de huid
  • Analyse
  • Cupping massage van het gezicht,hals en decolleté
  • Voedend masker
  • Dag of nacht verzorging.

Deze behandeling is ook in kuurverband mogelijk.

Bindweefsel is weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van ons lichaam. Het heeft een steunende en verzorgende functie, beschermt de organen en bepaalt hun vorm. De huid is ons grootste orgaan. Wanneer bindweefsel cellen en het weefsel uit gaan rekken, is onze huid niet meer stevig genoeg, en krijgt het de kans om te gaan hangen waardoor deze de stevigheid en elasticiteit verliest, en zo kunnen rimpels ontstaan. Hiervoor hebben wij de bindweefselbehandeling gezicht ontwikkeld.

Bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing en verbetering. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes,rimpels en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté.