Site Logotype

Gezichtsbehandelingen

Ik werk met de beste producten in de Salon, dus zo ook voor de gezichtsbehandelingen. Ik werk voor gezichtsbehandelingen met het merk Matis.

Matis is toonaangevend, vernieuwenden dynamisch en ontwikkelt continu innovaties die inspelen op de diverse behoeften van consumenten. Met een team van specialisten en een eigen laboratorium kunnen zij snel inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Met het uitgebreide assortiment aan thuisverzorgingsproducten, in combinatie met de professionele instituutbehandelingen biedt Matis een oplossing voor ieder huidtype en elke huidconditie en dit maakt het belangrijk omdat FaceTime Beek aan de specifieke wensen van de klant in kan spelen.

FaceTime Beek zal onderstaande gezichtsbehandelingen aanbieden. Door op de gewenste behandeling te klikken krijgt u meer informatie hierover.

Matis Reinigend Gezichtsbehandeling 

oppervlaktereiniging/huidanalyse/dieptereiniging/onzuiverheden verwijderen/masker/oog crème/dagcrème (circa 60 min.)

Matis Reinig & Relax

oppervlaktereiniging/huidanalyse/dieptereiniging/onzuiverheden verwijderen/massage/masker/oog crème/dagcrèmes (circa 75 min.)

Matis Anti Age & Relax

oppervlaktereiniging/huidanalyse/dieptereiniging/onzuiverheden verwijderen/ verstevigende massage/masker/serum/oog crème/dagcrème (circa 75 min.)

Matis Quick

oppervlaktereiniging/onzuiverheden verwijderen/dagcrème (circa 40 min.)

Deze behandelingen kunt u naar eigen wens aanvullen met onderstaande opties*:

Serum/Booster (hydraterend of anti aging) € 5,-
Epileren/Harsen Wenkbrauw € 5,-
Epileren/Harsen/Verven € 10,-
Shapen/Epileren/Harsen/Verven € 15,-
Verven Wenkbrauwen of Wimpers € 5,-
Wimperlift  € 30,-
Harsen bovenlip € 5,-
Harsen gezicht v.a  € 7,

*de prijzen van van de optioneel bij te boeken opties gelden uitsluitend in combinatie met een van de bovenstaande gezichtsbehandelingen. Indien u deze opties los wenst te boeken gelden andere prijzen, deze kunt u hier terugvinden.