Site Logotype

Gezichtsbehandelingen

Ik werk met de beste producten in de Salon, dus zo ook voor de gezichtsbehandelingen. Ik werk tijdens de gezichtsbehandelingen met het merk SPA Salonne Pro.

SPA Salonne Pro is een gevestigd Nederlands merk, waarvan ook de productie in Nederland is.

SPA Salonnepro heeft voor alle huidtypen & alle huidproblemen de beste producten.

Zowel in de salon als in de webshop kunt u producten van SPA Salonnepro bestellen zodat u na een behandeling in de salon de behandeling thuis voort kunt zetten voor het beste resultaat.

Met het uitgebreide assortiment aan thuisverzorgingsproducten, in combinatie met de professionele instituutbehandelingen biedt SPA Salonne Pro een oplossing voor ieder huidtype en elke huidconditie en dit maakt het belangrijk omdat FaceTime Beek aan de specifieke wensen van de klant in kan spelen.

FaceTime Beek zal onderstaande gezichtsbehandelingen aanbieden.

SPA Reinigend Gezichtsbehandeling 

oppervlaktereiniging/huidanalyse/dieptereiniging/onzuiverheden verwijderen/masker/oog crème/dagcrème (circa 60 min.)

SPA Reinig & Relax

oppervlaktereiniging/huidanalyse/dieptereiniging/onzuiverheden verwijderen/massage/masker/oog crème/dagcrèmes (circa 70 min.)

SPA Anti Age & Relax

oppervlaktereiniging/huidanalyse/dieptereiniging/onzuiverheden verwijderen/ verstevigende massage/masker/serum/oog crème/dagcrème (circa 75 min.)

SPA Gold Threatment

oppervlaktereiniging/huidanalyse/dieptereiniging/onzuiverheden verwijderen/ Gold masker/serum/oog crème/dagcrème (circa 60 min.)

SPA Gold & Relax

oppervlaktereiniging/huidanalyse/dieptereiniging/onzuiverheden verwijderen/ massage/ Gold masker/ serum/oog crème/dagcrème (circa 70 min.)

Deze behandelingen kunt u naar eigen wens aanvullen met onderstaande opties*:

Serum/Booster (hydraterend of anti aging) € 5,-
Epileren/Harsen Wenkbrauw € 5,-
Epileren/Harsen/Verven € 10,-
Shapen/Epileren/Harsen/Verven € 15,-
Verven Wenkbrauwen of Wimpers € 5,-
Wimperlift  € 30,-
Harsen bovenlip € 5,-
Harsen gezicht v.a  € 7,

*de prijzen van van de optioneel bij te boeken opties gelden uitsluitend in combinatie met een van de bovenstaande gezichtsbehandelingen. Indien u deze opties los wenst te boeken gelden andere prijzen, deze kunt u hier terugvinden.