Site Logotype

De Starterkit

Wil jij kennis maken met de essentiële olien van Young Living.

De starterkit van Young Living is de perfecte manier om kennis te maken met essentiële oliën, een echte aanrader.

Deze starterkit is zo fijn samengesteld dat je op meerdere manieren de mogelijkheden hebt om deze nieuwe levensstijl in huis te halen.  Daarbij is de prijs zodanig voordelig , dat het je de helft scheelt met wanneer je de producten los zou aanschaffen.

Inhoud Starterkit :

  • Dewdrop Diffuser  Of  Desert Mist Diffuser
  • 12 Olien waarvan 6 singles & 6 blends
  • 10 Testflesjes
  • Catalogus
  • 2x Ningxia Red
  • Brochure – YL Levensstijl
  • Rollerballetje met dop

Bestel je je Starterkit bij Face Time Beek, dan krijg je hier een welkomspakketje bij, al cadeautje van mij !

Ook ben ik er voor de ondersteuning in je olie avontuur. Maar dat niet alleen… Wanneer je de starterkit via mij besteld krijg je toegang tot een grote Nederlandse community waarbij je met veel olie lovers kan kletsen, je ervaringen kan delen en inspiratie op kan doen. Heb je een vraag over een olie of een bepaalde functie, gooi het in de groep en je krijgt heel snel een reactie. Zo ontzettend fijn en leuk dat dit een mooie toevoeging is op je te starten olie avontuur.

Bestel HIER je starterkit !

Wat kost een starterkit ?

Als je gaat uitrekenen wat de Dewdrop diffuser en de 12 oliën los zouden kosten, kom je op een bedrag van 380 euro! Tel daar het welkompakketje t.w.v. 25 euro bij op en als laatste ook nog de verzendkosten van 12,99 euro dan kom je op een totaal van: 

Diffuser + 12 oliën € 380 
Welkomstpakketje € 25
Verzending € 12,99
Totaal € 417,99

Bestel je via Face Time Beek, dan kan ik bovenstaande aanbieden voor € 184,- !

Is dit duur? In vergelijking niet nee! Is dit in één keer veel geld? Ja, zeker! Het is natuurlijk niet een pakje boter dat je zomaar even koopt, dus je moet er wel goed overnadenken. Maar één ding is zeker, wanneer je de premium starterkit in huis haalt, zal je leven op verschillende vlakken positief veranderen en zal het je fysieke en mentale klachten ondersteunen.

Je mag mij ook bellen of een appje sturen om de kit te bestellen, maar ook om al je vragen over deze kit te beantwoorden.

Heb je nog vragen? Laat het weten, dan help ik je op weg.

Check de instagram @facetimebeek_oils  Hier deel ik mijn ervaringen met de olien , en geef ik tips en fijne recepten / blends voor in de diffuser of rollers !

Bel/app :  +31 (0) 6 21618534

Mail      :   info@facetimebeek.nl