Wimperextensions Beek

wimperextensions beek

Wimperextensions Beek,. Ga naar de sportschool, dans de hele nacht, en wakker worden in de ochtend met make-up nog op zijn plaats. Ook wimperextensions maken deel uit van het mooi opgemaakt zijn en er bovenal verzorgd uit te zien.

Wimperextensions Beek

Bij Face Time Beek, de Wimperextensions specialist in Beek kunnen wij ervoor zorgen dat ook jij er elke dag perfect opgemaakt uitziet. Naast Wimperextensions kunnen wij ook zorgen dat je door middel van permanente make up er elke dag verzorgt uitziet. Permanente make up is niet alleen mooi maar bespaart je ook elke dag veel tijd. Iets wat steeds belangrijker is geworden in ons drukke leven.

Een klant vertelt

Vorig jaar , voor mijn zomer bruiloft,  heb ik wimper extensies voor het eerst op de aanbeveling van mijn  vriendin laten zetten . Naast het feit dat het er zo ontzettend mooi en toch natuurlijk uitzag, had ik door de hitte geen last van uitlopende mascara, of wimpers die aan elkaar geplakt zaten.

Extensions hoeven niet duur te zijn

Het zetten van wimperextensions hoeft niet duur te zijn, let wel het hangt natuurlijk ook af van het gebruikt materiaal en de kwaliteit. Er zijn veel specialisten die niet duur zijn, maar hier zit meestal wel een addertje onder het gras, en zullen niet elke wimper aan bod komen. Zorg altijd dat je naar een expert gaat, deze zorgen voor een goede dichtheid , de beste producten en een natuurlijk look. Wil je meer weten over wimperextensions of wil je deze laten zetten maak dan een afspraak met ons.