De vooroordelen van Permanente Make-Up

Vooroordelen Permanente Make-Up :

Voorafgaand aan een afspraak voor het zetten van Permanente Make-up hanteert FaceTime Beek ten alle tijden een vrijblijvend intake gesprek. Dit voor de klant om alles goed te bespreken en goed te kijken naar wat de verwachtingen zijn van de klant. Maar ook voor ons is het heel belangrijk goed te kijken naar de huid en het voornaamste : de mogelijkheden.

 

Tijdens deze intake komen veel klanten met vooroordelen, waardoor ze nog onzekerheid hebben over de beslissing om permanente make-up te nemen.

De twee grootste vooroordelen hebben wij opgesomt en proberen wij hierbij weg te nemen:

Vervaging Permanent:

Een veelvoorkomend vooroordeel is dat permanente make-up nooit meer uit de huid zou gaan. Dat is niet zo: bij permanente make-up wordt in de bovenste huidlaag gewerkt, in tegenstelling tot ‘gewone’
tatoeage, en daarom vervagen de pigmenten na verloop van tijd. Bovendien zijn de pigmenten die bij permanente make-up gebruikt worden anders dan de pigmenten voor een tatoeage.’ Wilt u zo optimaal en lang mogelijk genieten van uw permanente make-up dan raden wij altijd aan gebruik te maken van de “Touch Up’ behandelingen. Dit zal altijd besproken worden tijdens een intake bij FaceTime beek Feeling

Donkere Wenkbrauwen

Een ander vooroordeel is dat je altijd ‘donkere’ wenkbrauwen krijgt. Dit is absoluut niet waar… Elke pigmentist werkt met een breed assortiment aan pigmenten… Zo is er voor elk huidtype, haarkleur etc. een pigment beschikbaar.
Bij FaceTime Beek bepalen wij ten alle tijden zowel de kleur als vorm samen met de klant.
Tot zover de vooroordelen. Laten we het nu hebben over de vele voordelen! Als je eenmaal permanente make-up hebt laten zetten, heb je er lange tijd geen omkijken meer naar,je make-up kan niet uitlopen en je staat ’s ochtends al opgemaakt op!
FaceTime Beek werkt volgens de strenge GGD regels en is daarom ook GGD gecertificeerd.
Let er als klant goed op dat u zich alleen laat behandelen bij GGD aangesloten salons.
Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op.
Met vriendelijke groet,

FaceTime Beek