Permanent Make-Up Eyeliner

Permanent Make-Up Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij Facetime Beek kan je terecht voor de eyeliners , hierbij wordt een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht.
Naast een eyeliner tussen de wimpers, is het bij FaceTime Beek ook mogelijk een dikkere eyeliner streep boven de wimperrand te plaatsen.
Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner.
Er is veel mogelijk, alles is in overleg en bij FaceTime Beek is alles aangepast aan uw wensen en uw gezicht.

Eyeliner boven en onder

Normale eyeliner voor zowel boven als onder, deze eyeliner komt net boven de wimpers uit dus met geopende ogen zie je deze eyeliner zitten. Deze eyeliner kan nog steeds naturel zijn en is meer aanwezig dan een lashline maar minder aanwezig dan een advanced eyeliner. (dit is wat de meeste dames kiezen).

LashLiner 

Subtiel lijntje alleen in de wimperrand, dit lijntje zie je niet als de ogen geopend zijn (ook voor de heren)

5. Advanced eyeliner

Deze eyeliner is een brede eyeliner voor een meer expressieve blik.
Bij Facetime Beek bent u van te voren van harte welkom voor een gratis en geheel vrijblijvende intake. Hierbij leggen wij u alles uit over permanente make-up, hoe permanente make-up aangebracht zal worden, de verschillende mogelijkheden en de voor- en nazorg. Ook kijken we hierbij naar uw huid en adviseren wij u welk type eyeliner het beste bij uw huid past en vooral welke het mooiste past bij uw gezicht.
Wilt u meer informatie over de eyeliner klik dan op onderstaande link http://www.facetimebeek.nl/eyeliner  of neem contact met ons op
info@facetimebeek.nl
06-21618534
FaceTime Beek werkt alleen op afspraak, om zo iedere klant voldoende aandacht te kunnen geven.
Hopelijk tot ziens!