Acties September Oktober 2017 FaceTime Beek

Wimperlift, Wimperextensions, Eyeliner en Wenkbrauw Shaping en Tinting acties september en oktober 2017

FaceTime BeekBeek, gevestigd in Zuid Limburg biedt verschillende gespecialiseerde behandelingen aan….. Maar in de maanden september en oktober 2017 belichten wij de Wimperextensions, WimperLift, Permanente Make-Up Eyeliner, Wenkbrauw Shaping en Tinting.  Hier heeft FaceTime Beek een mooie actie voor klaar staan.

Wat zijn Wimperextensions?

Wimperextensions is inmiddels niet meer weg te denken in Nederland. Wanneer u bij ons een afspraak maakt zullen wij samen met u naar de juiste krul en lengte kijken ,om zo het beste resultaat te realiseren.

Elk oog heeft circa 90 wimperhaartjes, elk haartje zullen wij voorzien van een extension, waardoor mascara overbodig is en je lekker snel aan je dag kan beginnen! Dit is ook meteen de reden waarom de prijzen van specialisten afwijken, bij sommige specialisten betaal je een lagere prijs maar zullen niet al je haartjes voorzien worden van extensions.

Bij FaceTime Beek in Zuid Limburg kunt u terecht voor de One By One techniek of de Volume techniek.

Wat is een wimperlift?

Lash Lifting (wimperlift) is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

Wat is Wenkbrauw Shaping & Tinting?

Deze wenkbrauw behandeling is speciaal voor mensen die moeite hebben met de juiste vorm bepalen voor hun gezicht.

Wij bepalen op basis van jouw gezicht de perfecte vorm. Deze zullen we shapen, en een touch up geven waar nodig. Dit kan door middel van verven, knippen, waxen , of wellicht is na het shapen alleen bijtekenen al voldoende.

Wij werken met de beste verf producten, het is bij deze behandeling ook mogelijk de huid onder de wenkbrauw mee te verven zo lijkt het net of u uw wenkbrauw bijgetekend heeft, een super mooi resultaat !

Afspraak maken…

Wilt u een afspraak maken voor een van de bovenstaande behandelingen of onze overige behandelingen, of heeft u een vraag? Mail of bel ons gerust.

Wij zijn gevestigd op de markt in Beek, een a-locatie in Zuid Limburg met gratis parkeergelegenheid. Echter staat kwaliteit voorop, en zal de deur tijdens behandelingen gesloten te zijn. Staat de deur open, loop dan gerust binnen voor meer informatie, voor behandelingen werkt FaceTime Beek werkt uitsluitend op afspraak.

Tot snel!