Over Face Time Beek

Mijn naam is Dounia Mnaouri en ik ben het gezicht achter Face Time Beek.

Na zo’n 15 jaar als visagiste werkzaam te zijn geweest en hier ook les in te hebben gegeven gaf ik iedere les weer aan dat wenkbrauwen de uitdrukking van je gezicht weergeven/bepalen. Ik vond het altijd weer een uitdaging de perfecte wenkbrauwen te creëren. Steeds vaker kwamen klanten terug om hun wenkbrauwen door mij te laten shapen/tinten. Omdat de vraag steeds groter werd heb ik in 2012 de curcus PMU (permanente make up) gevolgd en succesvol afgerond.

Reden om deze cursus te volgen was om meer mensen veel langer te laten genieten van de perfecte wenkbrauwen, zonder dat je hiervoor elke dag met potlood, poeder etc. aan de slag moet voordat je de deur uit gaat.

In 2013 zijn wij in Noord- Holland van start gegaan met permanente make-up, inmiddels zijn wij verhuisd naar Zuid – Limburg op een prachtige locatie aan de markt in Beek. Hier gaan wij weer vrolijk verder met het creëren van de perfecte wenkbrauw.

Naast wenkbrauwen is voor een visagist de oogopslag ook erg belangrijk, in combinatie met de perfecte wenkbrauwen mogen wimper extensions niet ontbreken natuurlijk. Hoe fijn is het dat je geen mascara nodig hebt, of lekker naar de sauna kan, in het zwembad duiken zonder het doorlopen van mascara ?! Wil je natuurlijke look, of juist een glamourlook, voor de perfecte oogopslag ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Ik ben ontzettend trots dat op Face Time Beek. We zijn gevestigd op een A-locatie in Beek, zo’n 15 km van Maastricht. Wil je meer informatie? Neem een kijkje op deze website voor uitgebreide informatie en onze behandelingen. Vragen, of wil je eerst even langskomen voor informatie, bel, mail, app ons !

Hopelijk tot snel !

Dounia

06 21 61 85 34

info@facetimebeek.nl

Maak uw afspraak vandaag nog!

Om er zeker van te zijn dat wij u kunnen inplannen voor een behandeling, maak dan nu een afspraak.

Maak Afspraak