Matis Reinigend & Relax Gezichtsbehandeling 

Bij deze behandeling zal de behandeling in het teken staan van het reinigen van het gezicht in combinatie met een heerlijk ontspannen behandeling.

Er zal worden begonnen met een oppervlakte reiniging, denk hierbij aan het verwijderen van make-up en onzuiverheden van buitenaf. Hierna volgt de huidanalyse en kunnen we goed kijken welke producten het beste passen bij de huid, en welke producten  eventueel probleemzones aan zullen pakken. Na deze analyse gaan we van start met de dieptereiniging, denk hierbij bijvoorbeeld aan een peeling. Ook zullen we de onzuiverheden gaan verwijderen op gezicht, hals en decollete .

Na dit alles is het tijd om heerlijk te gaan genieten van een ontspanningsmassage van gezicht, hals en decollete , afsluitende met een ontspannend masker. Daarna zal deze behandeling afgesloten worden met een oogcreme en een dagcreme.

Prijs behandeling: € 49,- 

Duur behandeling: circa 75 minuten

Deze behandeling kunt u naar eigen wens aanvullen met onderstaande opties*: 

Serum/Booster (hydraterend of anti aging) € 5,-

Epileren/Harsen Wenkbrauw € 5,-

Epileren/Harsen/Verven € 10,-

Shapen/Epileren/Harsen/Verven € 15,-

Verven Wenkbrauwen of Wimpers € 5,-

Wimperlift € 30,-

Harsen bovenlip € 5,-
Harsen gezicht v.a € 7,-

de prijzen van van de optioneel bij te boeken opties gelden uitsluitend in combinatie met een van de bovenstaande gezichtsbehandelingen. Indien u deze opties los wenst te boeken gelden andere prijzen, deze kunt u hier terugvinden.