Matis Reinigend Gezichtsbehandeling

De Matis Reinigend Gezichtsbehandeling, de naam zegt het al. Bij deze behandeling zal de behandeling in het teken staan van het reinigen van het gezicht. Door de huidanalyse krijg  je een goed beeld van de conditie van de huid en zo komt een behandelplan tot stand.

Bij deze behandeling zal begonnen worden met een oppervlakte reiniging, denk hierbij aan make-up en onzuiverheden van buitenaf. Hierna volgt de huidanalyse en kunnen we goed kijken welke producten het beste passen bij de huid, en welke producten de  eventueel probleemzones aan zullen pakken. Na deze analyse gaan we van start met de dieptereiniging, denk hierbij bijvoorbeeld aan een peeling. Ook zullen we de onzuiverheden gaan verwijderen op gezicht, hals en decollete . Na dit alles kunt u genieten van een heerlijk masker en zal de behandeling afgesloten worden met een oogcreme en een dagcreme.

 

Prijs behandeling : € 40,-

Duur behandeling: circa 60 minuten

Deze behandeling kunt u naar eigen wens aanvullen met onderstaande opties*: 

Serum/Booster (hydraterend of anti aging) € 5,-

Epileren/Harsen Wenkbrauw € 5,-

Epileren/Harsen/Verven € 10,-

Shapen/Epileren/Harsen/Verven € 15,-

Verven Wenkbrauwen of Wimpers € 5,-

Wimperlift € 30,-

Harsen bovenlip € 5,-
Harsen gezicht v.a € 7,-

de prijzen van van de optioneel bij te boeken opties gelden uitsluitend in combinatie met een van de bovenstaande gezichtsbehandelingen. Indien u deze opties los wenst te boeken gelden andere prijzen, deze kunt u hier terugvinden.