Matis Anti-Aging & Relax Gezichtbehandeling 

De Anti-Aging behandeling is te boeken vanaf 26 jaar.

Onze huid begint al te verouderen als we in onze twintigere jaren zijn, een goede anti-rimpel creme is dan ook al aan te bevelen op deze leeftijd. Niet omdat iemand er ouder uitziet, maar om de veroudering te verzachten/tegen te gaan.

Bij deze behandeling zal begonnen worden met een oppervlakte reiniging, hierbij verwijderen we make-up en onzuiverheden van buitenaf. Hierna volgt de belangrijke huidanalyse en kunnen we goed kijken welke producten het beste passen bij de huid, en welke producten voor u het beste resultaat zullen bereiken.  Na deze analyse gaan we van start met de dieptereiniging, denk hierbij bijvoorbeeld aan een peeling. Ook zullen we de onzuiverheden gaan verwijderen op gezicht, hals en decollete .

Na dit alles kunt u genieten van een heerlijke ontspannende en verstevigende massage van gezicht, hals en decolette, deze zal afgesloten worden met een anti verouderingsmasker. Daarna zal de behandeling afgesloten worden met een anti aging serum, oogcreme en een dagcreme.

Prijs behandeling: € 58,-

Duur behandeling: circa 75 minuten

Deze behandeling kunt u naar eigen wens aanvullen met onderstaande opties:
Serum/Booster (hydraterend of anti aging) € 5,-

Epileren/Harsen Wenkbrauw € 5,-

Epileren/Harsen/Verven € 10,-

Shapen/Epileren/Harsen/Verven € 15,-

Verven Wenkbrauwen of Wimpers € 5,-

Wimperlift € 30,-

Harsen bovenlip € 5,-
Harsen gezicht v.a € 7,-

de prijzen van van de optioneel bij te boeken opties gelden uitsluitend in combinatie met een van de bovenstaande gezichtsbehandelingen. Indien u deze opties los wenst te boeken gelden andere prijzen, deze kunt u hier terugvinden.