Contact gegevens

ONS ADRES

Markt 65, 6191 JK Beek (Limburg)


Bel voor afspraak

06 21 61 85 34


Openingstijden

Wij werken uitsluitend op afspraak


Email

info@facetimebeek.nl

FAQ

Om een afspraak te maken belt u of mailt u ons. Of loop gerust binnen in onze salon in Beek. U vindt ons aan de markt 65. Wist u dat u gratis kunt parkeren direct bij ons voor de deur met blauwe schijf tijdens winkeltijden.

Bij permanente make-up, ook wel PMU genoemd, wordt er in de lederhuid pigment ingebracht. Dit wordt gedaan met een pen waarin een naald/hygiënemodule is geplaatst. Permanente make-up heeft qua techniek veel weg van een tatoeage. Permante make-up wordt ook wel verwoord als micro-pigmentatie, cosmetische tatoeage, dermatografie en cosmetische pigmentatie.

De pigmentatie zal na 1 tot 4 jaar vervagen. Voordat het helemaal weg is, kunnen er echter nog jaren overheen gaan. Een tatoeage wordt in het onderhuids bindweefsel geplaatst en is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie vervagen en uiteindelijke vrijwel in zijn geheel verdwijnen. Het is echter mogelijk dat er een gloed blijft zitten van de behandeling.

Meestal zijn er zo’n 2 tot 3 behandelingen nodig. Er wordt in eerste instantie vastgesteld wat de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment zijn. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht. Vaak is de pigmentatie in het begin iets donkerder dan gewenst. Een week na de pigmentatie zal het lichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 tot 8 weken weken vindt de tweede behandeling plaats, er kunnen dan nog correcties worden aangebracht in vorm en kleur. Hetzelfde gebeurt, wanneer dit nodig is, bij een derde behandeling na opnieuw ongeveer 4 weken. Vaak wordt aangeraden minimaal eenmaal per jaar alles bij te werken. Nazorg is heel belangrijk, volg daarom altijd de regels van Eyebrow Company op voor het beste resultaat.

Het aanbrengen van permanente make-up kan pijnlijk zijn. De huid kan daarom van tevoren worden verdoofd. Een verdoving is in Nederland meestal alleen op recept van een arts verkrijgbaar. Voor meer informatie en eventueel gebruik van verdoving dient u ruim voor de afspraak contact met ons hierover op te nemen.

Heeft u nog vragen over permanente make up, neem gerust contact met ons op.

Wimperextensions zijn perfect nagemaakte haartjes die één voor één aan de eigen wimpers worden gehecht om de schoonheid van het oog te accentueren. Het is een proces dat resulteert in een mooi, glamorous en toch natuurlijke verlenging van de eigen wimper. Net alsof die lange wimpers van jezelf zijn! De wimpers zijn zodanig gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van natuurlijke wimpers, fluweelzacht en sensueel zonder gebruik van mascara maar wel de mascara looks. Ideaal voor elke vrouw die zich niet elke morgen wilt opmaken maar toch goed voor de dag wilt komen.

Uit ervaring is gebleken dat het per persoon verschilt welke wimperextension het best bij u past. Wij adviseren u natuurlijk graag bij het maken van een keuze.

Ja wel als je eraan gaat zitten pulken en trekken. En anders niet, dan vallen ze gewoon uit met je natuurlijke groeicyclus..

Liggend in een comfortabele positie wordt het onderste ooglid afgedekt met tape of een pad om te voorkomen dat de bovenste oogwimpers zullen kleven aan de onderste wimpers. Daarna worden de ogen gesloten en worden de wimperextensions haartje per haartje, ‘one by one’ techniek, gelijmd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 wimperextensions gebruikt per oog. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar.

Het voordeel van deze techniek is dat deze er zeer natuurlijk uitziet en de wimperverlenging is nauwelijks merkbaar. De behandeling is in het geheel pijnloos..

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set one by one wimperextensions is ongeveer 60-90 minuten afhankelijk van de
hoeveelheid natuurlijke wimpers. Een Refill behandeling duurt gemiddeld 20-45 minuten.

De wimperextensions worden één voor één bevestigd aan de natuurlijke wimper met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade* veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Omdat de basis
onaangetast blijft zullen de eigen wimpers op natuurlijke wijze blijven doorgroeien.

Wimperextensions geven een natuurlijke donkerkleuring van de wimpers. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Geadviseerd wordt dan een mascara op waterbasis. Gebruik echter nooit waterproof mascara omdat mascara remover niet is toegestaan (het gebruik van mascara remover zal de hechting verzwakken). Indien gewenst kunt u om de levensduur van de wimperextensions te verlengen een coating gebruiken. Deze coating beschermd de wimpers tegen vocht, vuil, stof en olie. Dit beschermlaagje is ongeveer 2 dagen actief, daarna brengt u weer een nieuw laagje aan.

Als wimperextensions goed zijn aangebracht zullen ze gemiddeld 6 tot 8 weken blijven zitten. Deze periode hangt af van de eigen groeicyclus van de natuurlijke wimpers en de verzorging van de klant. Een groeicyclus is ongeveer 3 weken waarna de wimper uitvalt en op natuurlijke wijze wordt vernieuwd. Het wordt aanbevolen om na 3 weken een opvul behandeling te doen, waarmee de plaatsen waar nieuwe wimpers groeien worden opgevuld. Op deze manier kunt u altijd een mooie volle look behouden.

  • Vermijd de eerste 24 uur contact met water, stoom en vocht zodat de lijm goed kan hechten
  • Vermijd wrijven in de ogen en reinig het gelaat voorzichtig om de ogen heen.
  • Vermijd beautyproducten op oliebasis. Van olie wordt de lijm zwak en zullen de extensions eerder uitvallen. Gebruik dus alleen producten zoals eyeliner of mascara op waterbasis
  • Niet trekken of plukken aan de wimpers. Hierdoor kun je de natuurlijke wimper meetrekken met de wortel waardoor het langer dan normaal zal duren voordat daar weer een natuurlijke wimper zal groeien
  • Laat wimperextensions altijd professioneel verwijderen door een specialist
  • Borstel de wimpers na het opstaan of douchen voorzichtig met het mascara borsteltje om ze in goede conditie te houden
  • Het is aanbevolen om een wimpercoating te gebruiken om de extensions te beschermen tegen vocht, stof en olie
  • Om de wimpers mooi vol te houden is het aanbevolen om elke 3 à 4 weken een refill behandeling te doen