Microblading

Microblading wenkbrauwen met mesjestechniek

Het is de laatste nieuwe permanent make-up techniek zonder de PMU machine, maar een manuele vorm van permanente make-up. Door middel van een mesje (blade) worden ultra fijne haartjes als het ware ingesneden, Tussen, onder & boven de bestaande wenkbrauwhaartjes. Dit alles resulteert in natuurlijke, mooi gevormde wenkbrauwen.

De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

microblading-pen

Microblading Mesjestechniek

Microblading techniek wordt aangebracht door een fijn steriel blade / mesje in pen (voor eenmalig gebruik). Het pigment wordt in de bovenste laag van de lederhuid aangebracht in de vorm van haartjes. Haartje per haartje ook wel Hairstrokes Microblading genoemd.

Resultaat: Wenkbrauwen die niet van echt te onderscheiden zijn!

Microbladingtechniek is wel gevoeliger voor invloeden van buitenaf dan het plaatsen van permanente make-up met een permanent make-up machine. Denk hierbij aan zonlicht, natuurlijk vernieuwingsproces van de huid, chloorwater etc. Vandaar dat microblading elk jaar een touch up behandeling nodig heeft. 

Vaak is een totale nieuwe plaatsing noodzakelijk per jaar. Misschien het enige nadeel dat we kunnen noemen van microbladingtechniek, maar je krijgt er wel super flinterdunne, natuurlijke wenkbrauwen voor in de plaats. Veel klanten zien het ook als voordeel omdat ze dan wellicht kunnen kiezen voor een andere vorm of een dunnere of juist dikkere wenkbrauw.

Niet elke huid is geschikt voor de microblading techniek.

Een vette huid en/of grove porieen zorgen ervoor dat het pigment minder goed pakt. De fijne lijntjes kunnen uitvloeien met als gevolg dat de haartjes minder strak worden en in elkaar overlopen.

Wanneer kan het echt niet? :

FaceTime Beek hanteert ten alle tijde een gratis intake gesprek voorafgaand aan de afspraak, dit om te bepalen of de huid voldoet aan de eisen voor permanente make-up.

  • Zwangerschap
  • Chronische Huidaandoeningen oa Psoriasis, eczeem
  • Hemofilie (Stollingsproblemen)
  • Slechte wondgenezing
  • Imuunstoornissen omwille van het infectie- en ontstekingsgevaar
  • Diabetes / Suikerziekte (slechte wondgenezing, bloedingen)
  • Hart en vaatafwijkingen
  • Gebruik van anti-stollingsmiddel of bloedverdunners

Wilt u meer informatie of een intake afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

info@facetimebeek.nl

0621618534