Permanente Make-up Beek

Permanente Make-up Beek

Permanente Make-up Beek. Bij FaceTime Beek kunt u ook terecht voor het verzorgen van uw permanente make-up, zoals de wenkbrauwen. In onze salon kunt u naast hairstrokes en wimperextensions dus ook terecht voor deze behandeling.

Permanente Make-up Beek

We hebben allemaal wel die ochtend datje wakker wordt 30 minuten te laat, je moet rennen naar buiten om naar je werk te gaan of een afspraak. En je weet dat je make-up een ​​kostbare 10 minuten toe gaat voegen aan uw dagelijkse routine. In tijden als deze, kun je je afvragen: “Zou het niet geweldig zijn om je elke dag geen zorgen te hoeven maken over je make-up”?

Permanente make-up kan het gedoe van het doen van uw make-up elke dag verlichten. Echter, het is een serieuze cosmetische procedure en het is belangrijk om de risico’s af te wegen, samen met de voordelen. Wij verzorgen Permanente make-up in Beek en wijde omgeving.

Wat precies is permanente make-up?

Permanente make-up bootst het uiterlijk van net aangebrachte lippenstift, lipliner, wenkbrauwpotlood en eyeliner. Het is bekend door een proces genaamd micropigmentation, waar een tatoeage pen wordt gebruikt om permanente inkt te injecteren in de huid. Elke procedure duurt tussen 30 en 120 minuten en artsen gebruiken plaatselijke verdoving om  het gebied gevoelloos te maken dat wordt getatoeëerd. Echter dit is dan voor medische permanente make-up zoals het creëren van tepels en het weg werken van littekens. Voor de wenkbrauwen bijvoorbeeld is dit niet nodig.

Net als een tatoeage, in eerste instantie zal de kleur lichter of donkerder zijn , dan zal het ites  vervagen. Het gebied zal iets gezwollen zijn om ergens tussen de 2-5 dagen en maar genezing zal niet lang duren.

Permanente Make-up met GGD vergunning

Bij FaceTime Beek bent u in goede handen, wij werken onder strikt toezicht van de GGD. Wij raden iedereen af om bij zogenaamde thuis prikkers te gaan voor Permanente Make-up. Dit kan heel veel schade met zich mee brengen. Bovendien is het risico op ziektes groot als u zomaar bij iemand zonder GGD vergunning Permanente Make-up laat zetten.

Wilt u graag meer over permanente make-up weten? Kom dan eens langs in onze salon, of maak een afspraak. Wij vertellen u er graag meer over.