Visagie Workshop bij Face Time Beek

Visagie Workshop in Beek volgen

Visagie Workshop bij Face Time Beek, wij verzorgen voor groepen of individuen ( op aanvraag) uitgebreide workshops. Wil jij je graag professioneel leren opmaken, of wil je gewoon even weten wat de tips en trics zijn zodat je morgen wat eerder de deur uit kan…dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Visagie Workshop voor iedereen

Het vinden van de perfecte basis kan aanvoelen als een onmogelijke taak. Of u nu winkelt bij een lokale drogisterij of een bezoek brengt aan een make up speciaalzaak. Soms is het aanbod te groot, waardoor een keuze maken nog moeilijker is. Tijdens onze workshops kijken wij naar uw huidskleur, toon, en het type huid.

Wil je alleen weten hoe je het beste je ogen op kan maken, dan zullen wij dit samen met u doornemen, oefenen en hierin adviseren.

Leuke ervaring

Een Workshop is een leuke ervaring om op te doen met je vriendinnen. Gezellig samen leren hoe je het beste kunt opmaken en goed voor de dag te komen. Veel dames maken er echt een uitje van. Make up net zo gediversifieerd is als de personen die ze dragen.

Kleur voor de lippen

De wenkbrauwen en de ogen zijn een van de belangrijkste kenmerken van het gezicht. Wil je hier meer over te weten komen, contacteer ons dan over de mogelijkheden van deze workshop.